No-3.dk

Dem med det store 3-tal, Solhojgaard.

Hvordan kan man se blykrystal fra glas


Hvordan kan man se blykrystal fra glas

Instruktioner

 

• Hold krystalglas i den ene hånd. Flick fingerspidserne af den anden hånd forsigtigt mod krystal. Lyt til klare ringetone og se for den subtile vibrationer fra krystalglas. Gør det samme med den almindelige glas. Lyt til tonen fra glasset, og du bør høre en "ping" eller dæmpet lyd. Lyden er helt forskellig fra den krystalglas. Overhold glasset, og der vil ikke være nogen vibrationer.

• Hold en krystal og en regelmæssig glas op til sollys eller stærkt lys. Bemærk, at lys, der passerer gennem regelmæssige glas ikke har refraktive virkning som krystalglas. Bemærk også, hvordan krystalglas producerer en regnbue effekt på grund af de indlejrede blyoxid partikler. Lys passerer gennem regelmæssig glas ikke producerer denne gnist.

• Sammenlign glassene efter vægt. Løft en krystal glas og en regelmæssig glas og hvile hvert glas i håndfladen af ​​hver hånd. Ved at være opmærksom på vægten, kan du fortælle hvilken glas er tungere. Tilføjelse blyoxid til et glas øger sin vægt, så den krystalglas skal føle tungere end den almindelige glas.

• beundre den smukke og indviklede mønstre ætset ind i din blykrystalglas. Bemærk, at den regelmæssige glas ikke har de mønstre og designs. Dette skyldes, at regelmæssig glas er hårdere end den blykrystalglas, hvilket gør det langt vanskeligere at skabe design. Tilføjelse blyoxid at lede krystalglas blødgør glasset, så producenten til at være mere kreative med mønstre og designs.